Praktische informatie

Ben jij 16,5 jaar of ouder, enthousiast en gemotiveerd, dan ben je op het juiste adres. Autorijschool Zeeland biedt een professionele rijopleiding op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de juiste lesmethode bij jou toe te passen. Vanzelfsprekend blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste technieken en wijzigingen op het gebied van rij-opleidingen en verkeer.

Het lessen bij Autorijschool Zeeland biedt vele voordelen:

 • Zowel mannelijke als vrouwelijke instructeur
 • Persoonlijke begeleiding
 • Lesduur 50 minuten
 • Bij aanmelden nieuwe leerling 1 gratis rijles
 • Restitutie van lesgeld als leerling slaagt voordat aangekocht lespakket op is
 • Mogelijkheid afnemen tussentijdse toets (T.T.T.)
 • Flexibele lestijden
 • Betalingen in termijnen altijd mogelijk zolang het voor de examen gebeurt

Rijlessen

De standaardopleiding wordt gegeven met behulp van een stappenplan. Na ongeveer 2/3 van de opleiding krijg je een Tussen Tijdse Toets (T.T.T.) bij het CBR. Deze T.T.T. is een proefexamen die je aflegt bij een examinator. Na de T.T.T. krijg je van de examinator te horen wat er eventueel nog te verbeteren valt aan je rijden. Samen met je instructrice ga je in de resterende rijlessen de puntjes op de i zetten, om zo goed mogelijk voorbereid naar het rijexamen te gaan. Zelfstandig Rijden en Zelfreflectie maken onderdeel uit van het praktijkexamen. In dat kader gaat het CBR ervan uit dat de kandidaat een zelfreflectieformulier invult en meeneemt naar het examen.

Het zelfreflectieformulier

Dit formulier dien je in te vullen voor een tussentijdse toets en een rijexamen. Wat je invult bepaalt niet of je slaagt of zakt maar laat je bewust worden van je doen en laten. Download hier het zelfreflectieformulier.

Gezondheidsverklaring

Belangrijk: Vanaf 1-11-2017 kunnen wij als opleider geen gezondheidsverklaring (voorheen Eigen Verklaring) meer invullen voor onze examenkandidaten. Dit moet elke leerling nu voor zichzelf doen. Zonder dat jij jouw gezondheidsverklaring hebt ingevuld, kunnen wij geen praktijkexamen voor jou reserveren. We willen je daarom vriendelijk verzoeken jouw gezondheidsverklaring z.s.m. te regelen. Dit kan met jouw DigiD via de website van het CBR.

Machtig jouw rijschool met DigiD

Zonder jouw machtiging kan een rijschool geen tussentijdse toets of praktijkexamen voor je reserveren. Voor het theorie-examen is de machtiging niet nodig, wij kunnen dat gewoon voor je reserveren bij het CBR. Kies je ervoor om het theorie-examen rechtstreeks bij het CBR te reserveren, dan heb je daarvoor wel DigiD nodig.

Zodra je een rijschool hebt gekozen, dan kun je deze het beste zo snel mogelijk machtigen. Dan weet je zeker dat jouw praktijk planning geen vertraging oploopt. Machtigen doe je met je DigiD, jouw persoonlijke code voor websites van de overheid en zorg. Heb je al een DigiD code? Dan kost het machtigen van een rijschool je slechts enkele minuten. Heb je nog geen DigiD code? Dan moet je die eerst aanvragen. Dat kost ongeveer 5 werkdagen. Hieronder vind je een handleiding.

Zo kun je ons machtigen:

 1. Noteer het rijschoolnummer van Autorijschool Zeeland: 4515x8
 2. Geen DigiD? Vraag DigiD gratis aan op www.DigiD.nl. Je ontvangt deze dan met 5 dagen in huis.
 3. Als je je DigiD binnen heb ga je naar de site mijn.cbr.nl en klik op het DigiD logo om in te loggen. Hier moet je dan je gebruikersnaam en wachtwoord invullen.
 4. Voer ons rijschoolnummer in4515x8 - Voer je adresgegevens in - Lees en ga akkoord met de voorwaarden van het CBR - Machtig de rijschool.
 5. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van het CBR van je machtiging.

Oproepkaart

De oproepkaart vertelt je waar je examen moet doen, aan welke tafel je je moet melden en wat je allemaal moet meenemen.

Geïnteresseerd?

Zin om te gaan lessen?

Wil je gaan lessen bij Autorijschool Zeeland? Maak dan een afspraak met ons door te bellen.

Natuurlijk mag je altijd een mailtje sturen of bellen naar ons als je meer vragen hebt die niet via deze site zijn beantwoord.

Neem contact op

Contactgegevens

Torentrans 5
4336JM Middelburg
T 06-45089977 / 06-14201680
E info@autorijschool-zeeland.nl
KvK 62085964

Autorijschool Zeeland

Je rijbewijs halen is een spannende, maar ook dure onderneming. Het is een investering voor het leven en dat wil je ook zo effici├źnt mogelijk.

Volg ons